ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Wist je dat…

…Tina in 2019 al 53 jaar bestaat? Misschien heeft jouw moeder (of zelfs oma!) Tina vroeger ook gelezen! Ren snel naar de zolder om te kijken of ze nog oude Tina’s heeft liggen. Da’s toch gigaleuk om te laten zien in je spreekbeurt?

…elke Tina 52 bladzijdes heeft?

…er op Tina Festival gemiddeld 30.000 meiden komen?

…zusjes Sarah & Julia in 2015 een Tina liedje hebben uitgebracht? Het heet Here come the girls en is al meer dan 750.000 keer bekeken, wow! Je luistert ‘m hier!

…niet alleen Sarah & Julia, maar ook Rob de Nijs een liedje voor Tina heeft gemaakt? Het liedje heet Tina en kwam uit in het jaar 1974. Dat is lang geleden!

…Tina haar eigen strips laat tekenen? Je kent natuurlijk Suus & Sas, Roos en Tina al, maar ken je ook Tina’s nieuwste strip Lotta al?

…Tina een paar keer per jaar een gasthoofdredacteur heeft? Dit zijn bekende sterren die een weekje de baas van Tina zijn en alles mogen bepalen wat er in blad of op de social kanalen gebeurt. Joy, Jill, MeisjeDjamila, Lisa & Lena, Mylène & Rosanne en FOURCE, Marije Zuurveld en familie Lakap zijn al eens de Tina baas geweest!

…Tina in 2018 tijdens Tina Festival voor het eerst de Tina Awards heeft uitgereikt? Al jouw favo sterren waren er en konden in supercoole categorieën prijzen winnen. Zo werden prijzen uitgereikt aan de Knapste Knapperd, Hipste Modemeisje, Leukste TV-programma, Grootste Tina Festival Ster, Beste Zangtalent, Tofste YouTube helden en Leukste Setje.

.…Tina naast de 52 wekelijkse nummers elk jaar ook nog vier specials uitbrengt? Die zijn alleen voor abonnees en niet te koop in de winkel. Dus alleen voor échte Mazzelmeiden!

…Tina ook elk jaar speciale uitgaves maakt? Zoals een Winterboek, Zomerboek en Quizboek.

Wil je meer weten over Tina? We hebben allerlei informatie verzameld voor jouw Tina spreekbeurt!

Ook interessant?

spreekbeurt-blad-vk.jpg

Het blad

Lees meer
spreekbeurt-begonnen-vk.jpg

Hoe is Tina begonnen?

Lees meer
spreekbeurt-instagram-vk-2.jpg

Tina op sociale media

Lees meer
scroll naar boven