ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Over Tina

Tijdschrift Tina is het leukste meidenblad van Nederland voor meiden tussen de 8 en 12 jaar oud! Het staat vol met leuke en spannende stripverhalen van stripheldinnen zoals de tweeling Suus & Sas en blunderkoningin Noortje. Maar Tina biedt meer dan alleen strips. Je leest wekelijks de tofste interviews met jouw favoriete sterren, gigagoeie tips, leuke DIY’s en recepten waarmee je direct aan de slag kunt, grappige quizzen, en lijstjes, posters en kledingtips.

Wil jij je spreekbeurt houden over Tina? Hier vind je leuke informatie voor een topspreekbeurt!

Voordelen voor Tina abonnees

Als abonnee van Tina profiteer je van veel voordelen. Je ontvangt Tina iedere week in je brievenbus en je kunt het tijdschrift gratis digitaal lezen op je tablet of telefoon. Nog meer voordelen voor abonnees lees je hier.

Tina Festival

Voor alle Tina fans organiseert Tina elk jaar Tina Festival! Op deze dag kun je heel veel andere Tina fans en natuurlijk jouw favo sterren spotten. Als abonnee word je voor deze dag uitgenodigd en ontvang je een speciale Tina Festival korting. Lees meer over het tofste meidenfeest van het jaar op Tinafestival.nl.

Wat is jouw favo Tina abonnement?

Alle Tina aanbiedingen vind je op abonnement.tina.nl. Tina heeft abonnementen met korting en regelmatig zijn er ook abonnementen met een cadeau zoals een dekbed of een tas. Wil je een Tina abonnement cadeau doen aan een vriendin? Dat kan! Alle Tina cadeau-abonnementen stoppen automatisch.

scroll naar boven