Winnen: een jaar lang gratis VOGUE Girl producten

Jade, Stefania, Nova en Marije zijn dankzij hun toffe outfits in de race voor de Tina Award voor Hipste Modemeisje powered by @voguegirlnl! Daarmee maken ze niet alleen kans op de enige echte Tina Award, maar ook op een jaar lang beautyproducten van de Tina X VOGUE Girl beautylijn. En lees maar snel verder, want ook jij kunt een jaar lang schitteren met deze producten!

Win, win, win!

Maak een look van jouw favoriete Hipste Modemeisje na en maak daar een foto van. Stuur de foto in en maak kans op een jaar lang gratis Tina X VOGUE Girl producten. Douchefoams, deo’s, body mists, twee verschillende parfums en een superleuk DIY-setje om zelf zeep te maken: dat wil je! Ren naar je kledingkast, maak een kiekje en upload je nagemaakte look hieronder. Duimen maar!

Winnaar

De winnaar van deze megatoffe Tina x VOGUE Girl winactie wordt door Sterre bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de Tina Awards. Zorg dus dat je op zondag 20 september klaarzit voor de superspectaculaire online uitreiking van de Tina Awards! Tune om 16.00 uur in op TinaTV op YouTube en vier het feestje mee! Zeker weten dat je niets mist? Volg dan @TijdschriftTina op Instagram en blijf op de hoogte!*

* Vraag je ouders om toestemming.

Ook interessant?

s3lztwklm4ga_card_image_1710.jpg

Dit wil je niet missen: Tina Awards 2020!

Lees meer
boczb4ylct6v_card_image_1710.jpg

Tina Festival is verplaatst naar 2021

Lees meer
1aizw3mlh99p_card_image_1710.jpg

Dit zijn de finalisten van de Tina Awards!

Lees meer
gvdzj4sl9ibq_card_image_1710.jpg

Winnen: rol in de online uitreiking van de Tina Awards

Lees meer
scroll naar boven