ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Tina vloggers

Twee keer per week zie je de allerleukste nieuwe video’s op TinaTV! Tina vloggers Mylène & Rosanne, Kymora, Anne en Gioia komen regelmatig voorbij in deze toffe video’s. Tijd voor een voorstelrondje!

Mylène & Rosanne zongen in Kinderen voor Kinderen, speelden in verschillende theaterproducties, wonnen in 2013 het Junior Songfestival, zijn jurylid bij All Together Now en hebben al heel wat hits op hun naam staan. Instagram: Mylenerosanneofficial, roosbolleboos333, mylenefw

Kymora zong zichzelf naar een plek in meidengroep Kisses, die in 2016 Nederland vertegenwoordigde op het Junior Eurovisie Songfestival. Ze had een rol in Tina de Musical en bracht onlangs haar eerste eigen single uit. Instagram: Kymorasade

Anne speelde rollen in o.a. musicals Anastasia en Ciske de Rat. In 2018 deed ze mee aan The Voice Kids, waar ze de sing-offs behaalde. Later dat jaar won ze, als duo met Max, het Junior Songfestival. Daarnaast is Anne (stem)actrice.
Instagram: Annebuhre

Gioia haalde met meidengroep 6TIMES de finale van Junior Songfestival 2019. Ze speelde rollen in musicals als Ciske de Rat en The Sound of Music en sprak stemmen in voor The Lion King, Frozen 2 en Finding Dory. Daarnaast bracht Gioia laatst haar eerste liedje uit!
Instagram: Gioiaparijsofficial

scroll naar boven