ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Tina Sterrenteam

Twee keer per week zie je de allerleukste nieuwe video’s op TinaTV! Tina’s Sterrenteam (Mylène & Rosanne, Madelief, Anne, Gioia en Anique) komt regelmatig voorbij in deze toffe video’s. Tijd voor een voorstelrondje!

Mylène & Rosanne zongen in Kinderen voor Kinderen, speelden in verschillende theaterproducties, wonnen in 2013 het Junior Songfestival, zijn jurylid bij All Together Now en hebben al heel wat hits op hun naam staan.
Instagram: mylenerosanneofficial, roosbolleboos333, mylenefw
TikTok: mylenerosanne

Madelief speelde op tienjarige leeftijd in de musical The Sound of Music en speelt sinds 2020 Sophie in de televisieserie Brugklas. Daarnaast is Madelief werkzaam als model.
Instagram: madeliefbroos
TikTok: madeliefbroos

Anne speelde rollen in o.a. musicals Anastasia en Ciske de Rat. In 2018 deed ze mee aan The Voice Kids, waar ze de sing-offs behaalde. Later dat jaar won ze, als duo met Max, het Junior Songfestival. Daarnaast is Anne (stem)actrice.
Instagram: annebuhre
TikTok: annebuhrex

Gioia haalde met meidengroep 6TIMES de finale van Junior Songfestival 2019. Ze speelde rollen in musicals als Ciske de Rat en The Sound of Music en sprak stemmen in voor The Lion King, Frozen 2 en Finding Dory. Daarnaast bracht Gioia laatst haar eerste liedje uit!
Instagram: gioiaparijsofficial
TikTok: gioiaparijs

Anique, ook bekend als Dreamon, begon op haar 14e met Musical.ly. Inmiddels is ze een bekende TikTokker met meer dan 750.000 volgers! Daarnaast zong ze het Tina-lied Vieren met jou! en is ze zangeres, danseres en (stem)actrice. Sinds kort speelt Anique Tijger in de nieuwe heldengroep G.R.O.E.N..
Instagram: aniquedreamon
TikTok: aniquedreamon

scroll naar boven