De Tina Awards zijn terug!

Yesss! Na twee supersuccesvolle edities worden ook in 2020 de felbegeerde Tina Awards uitgereikt! Dit jaar ietsje anders dan de eerdere uitreikingen. Hoe? Dat is nog een verrassing, maar een ding is zeker: het wordt een online feestje! Omcirkel 20 september met een roze stift in je agenda, want dit wil jij niet missen!

Welke ster verdient een Tina Award?

Wie oh wie wint zo’n felbegeerde Tina Award? Dat bepaal jij! Er zijn zes categorie├źn waarvoor je jouw favoriete sterren kunt aandragen. En er is een gloedjenieuwe categorie: Beste TikTok-baas! Wie weet belanden jouw idolen op de stemlijst en zijn ze een stapje dichterbij de winst.

Stem nu!

De eerste ronde, waarin je je favo sterren kon nomineren, is afgelopen. De stemmen zijn geteld en de twintig beste per categorie zijn genomineerd. Benieuwd wie in de lijst staan? Check ’t hier en breng je stem uit! Ga naar Tina.nl/awards!

Wil je meer weten over Tina Festival? Hou Tinafestival.nl en @tinafestival op Instagram in de gaten. Daar vind je meer informatie, zodra daar meer over bekend is.

Ook interessant?

boczb4ylct6v_card_image_1710.jpg

Tina Festival is verplaatst naar 2021

Lees meer
scroll naar boven