ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Tina op sociale media

Naast het tijdschrift kan je ook online van Tina genieten. Zowel op YouTube, Instagram als TikTok vind je regelmatig nieuwe video’s, spelletjes en sterrennieuws.

De leukste video’s vind je op Tina’s YouTube kanaal: TinaTV. Wist je dat Tina haar YouTube kanaal al meer dan 14 jaar heeft? De eerste video is geüpload in 2007! De TinaTV studio is op de redactie van Tina in Hoofddorp. De leukste sterren komen daar langs, zoals natuurlijk de meiden uit het enige echte Tina Sterrenteam. Gioia, Anique en Madelief maken voor TinaTV superleuke video’s. Ze nodigen vaak andere sterren uit en samen doen ze de gekste challenges of gaan op pad naar toffe events. Natuurlijk zijn ze er ook bij op Tina Festival.

Natuurlijk vind je jouw favo tijdschrift ook op Instagram. Sinds 2013 deelt Tina dagelijks de leukste dingen. Inmiddels heeft Tina al meer dan 180.000 volgers op @TijdschriftTina op Instagram! Je vindt er bijvoorbeeld spelletjes, dilemma’s, strips, spiekt mee achter de schermen bij TinaTV video’s en je ontdekt leuke weetjes over de nieuwste Tina. Soms gaat Tina (of iemand uit het Tina Sterrenteam) ook naar een leuk event, dat kun je ook op de Instagram stories terugvinden.

Sinds 2019 is Tina ook een TikTokker! Met inmiddels 53.500 volgers deelt Tina op @tijdschrift_tina superleuke DIY-video’s, nemen sterren te gekke TikTok-dansjes op en zie jij als eerste wat er in de nieuwe Tina staat!

Wil je meer weten over Tina? We hebben allerlei informatie verzameld voor jouw Tina spreekbeurt!

Ook interessant?

spreekbeurt-tina-festival-vk.jpg

Tina Festival

Lees meer
spreekbeurt-strips-vk.jpg

Hoe worden strips gemaakt?

Lees meer
spreekbeurt-wistjedat.jpg

Wist je dat…

Lees meer
scroll naar boven