Deze 5 video’s op TinaTV moet je zien!

Zou FOURCE verkering nemen met fans?

In Jongenspraat hebben de jongens van FOURCE het over dingen die jij leuk vindt! Dit keer hebben Max, Ian, Niels en Jannes het over verkering. Hebben ze verkering?  En geloven ze in liefde op het eerste gezicht?  Ze vertellen het in deze video!

Gioia en Roxy prankcallen Matheu! 

Leukerds Roxy en Gioia gaan de strijd met elkaar aan in deze aflevering van Doordraaiers! Om de beurt geven ze een slinger aan het rad en doen ze de leukste challenges! Wie scoort de minste punten en moet een vieze of gênante verliezersopdracht uitvoeren? Check ’t in de video!

Eerste aflevering met REMIX gaat mis! 

In de allereerste aflevering van Stapelgek gaat REMIX de strijd aan. Mimi heeft iets te verbergen, Xanne vertelt over haar grootste blunder en ondertussen gaat er iets vreselijk mis. En hoe loopt het shotje uit de Blender van Ellende af? Dit wil je niet missen!

Hoe was je eerste kus? 

In de serie Gooi ’t eruit beantwoorden de leukste sterren elke aflevering een vraag. Deze keer vertellen ze over hun eerste kus. Ben je benieuwd hoe die van Stefania, Manou, Sem, Ian, Kalvijn, Jannes en Marije Zuurveld waren? Kijken!

Familie Lakap eindigt met slijmgevecht?! 

In de serie Missie Onbekend gaat de familie Lakap de uitdaging aan! Zij krijgen aanwijzingen van Tina vloggers Mylène en Rosanne en moeten de opdracht zo goed mogelijk uitvoeren. Welk team maakt het allerbeste slijm? En hoe loopt dit af? Dit wil je zien!

Ook interessant?

boczb4ylct6v_card_image_1710.jpg

Tina Festival is verplaatst naar 2021

Lees meer
fgtzuy5lai4e_card_image_1710.jpg

De allerleukste kleurplaten!

Lees meer
ac5zqj5l95o0_card_image_1710.jpg

DIY vlaggenlijn

Lees meer
l7kzyfulcga5_card_image_1710.jpg

5 anti-verveel tips!

Lees meer
scroll naar boven