ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Jij wordt de baas van Tina!

Ja, je leest het goed! Jij mag voor één keer de baas zijn van Tina. En je bestie, je klasgenootjes en je buurmeisje ook. Hoe? Hou Tina en @Tijdschrifttina op Instagram goed in de gaten en stem mee!

Samen met alle andere Tina lezeressen mag jij meedenken over een superspeciale editie. Deze extra Tina krijg je als abonnee bij Tina 52. Nog geen abonnee? Zorg dan dat je dat vóór 6 december 2020 wordt, want alleen dan ontvang jij deze zelfgemaakte Tina ook. Meteen een abonnement afsluiten? Dat kan hier!

Het stemmen is gestart, dus laat van je horen!

  • 8 t/m 14 oktober – Jij bent de stripmaker! Deze week bepaal jij welke strips er in deze Tina komen, wie de nieuwe klasgenoot van Lotta wordt, welk smoesje Roos gebruikt en nog veel meer.
  • 22 t/m 28 oktober – Jij bent de redacteur! Denk mee over de teksten in Tina. Bepaal onder andere welke artiesten geïnterviewd worden, wat het onderwerp van de quiz wordt en welke leuke spulletjes je op de shoppen-bladzijdes ziet.
  • 5 t/m 11 november – Jij bent de vormgever! Een vormgever maakt de bladzijdes van Tina mooi en dat is precies wat jij mag doen. Kies beelden, bedenk mooie kleurencombi’s en zoek de juiste doodles uit.

Je kunt stemmen via @TijdschriftTina op Instagram. Tijdens de stemweken komt er elke dag een nieuw onderwerp online om over mee te denken. Dus vergeet Tina niet te volgen! Wil je laten zien dat je meedenkt? Deel jouw keuzes* dan op Insta met #ikbendebaasvantina en tag @TijdschriftTina.
*Vraag je ouders om toestemming.

Supercoole sterren als Stefania, Lisa & Lena en FOURCE gingen jou voor. Hoe zij hun eigen Tina maakten zie je hier:

Op de cover van Tina

Wil jij een plekje op de cover van deze toffe Tina? Stuur op deze pagina de mooiste portretfoto van jezelf in en wie weet ben jij straks een van de covermodellen op deze superspeciale editie die Tina abonnees extra krijgen bij Tina 52.

Benieuwd hoe Tina eigenlijk gedrukt wordt? Dat zie je hier!

scroll naar boven