ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Verrassing! Een extra Tina!

Deze week krijgen alle abonnees een extra Tina! Dubbel zoveel leesplezier dus!

De lente staat voor de deur en daarom neemt Tina je mee naar buiten. Schoenen aan en gaan! Deze speciale Tina staat bommetjevol met alle ingrediënten om er buiten één groot feest van te maken. Zo knutsel je een heus insectenhotel in elkaar, maak je je eigen buitenspeelgoed, verzorg je voor alle dieren in je tuin een lekkere snack en krijg je gigagoede tips om een bloemenkrans in elkaar te zetten.

Klaar met de DIY’s? Duik in de buitenavonturen van je favo striphelden. Noortje strekt haar skeelers aan… maar of dat goed gaat? Suus & Sas, Roos en Tina vieren het buitenfeestje met je mee en ook Lotta weet wel hoe ze een feestje bouwt.

En regent het? Geen probleem, ook daar is aan gedacht! Natuurlijk staat deze Tina ook vol met puzzeltjes, quizzen, spelletjes en nog veel meer leesplezier zoals je van Tina gewend bent, om je uren te vermaken. Speel een potje burenspotbingo vanuit je dakraam, lees het interview met Summer de Snoo over haar binnen én buitenleven of leer met welke vier lachsporten jij je lachspieren traint.

De gigagrote afsluiter van dit te gekke buitenfeestje? Een heuse bonte avond! Alle tips en tricks over het organiseren ervan lees je in deze Tina. Wie nodig jij uit?

Let op: deze Tina is speciaal voor bofkonten die abonnee zijn en is dus niet in de winkel te koop!

Ook interessant?

gf8zmkhl0pxn_card_image_1710.png

Tina Festival wordt verplaatst

Lees meer
u6yzmgfl2yfq_card_image_1710.jpg

Help Tina en win!

Lees meer
gnozno0lmudx_card_image_1710.jpg

Strippoll Tina

Lees meer
scroll naar boven