Tina x VOGUE Girl beautylijn

Tina en VOGUE Girl hebben samen een supertoffe beautylijn gemaakt, vol met de mooiste en lekkerste producten.

VOGUE Girl staat bekend om haar exclusieve geuren en hippe prints en mediamerk Tina maakt o.a. het populaire weekblad. De twee merken bundelen in 2020 hun krachten. Het resultaat: de hippe en perfect bij de doelgroep aansluitende beautylijn voor jonge meiden.

Om deze lijn te maken hebben Tina én VOGUE Girl de doelgroep betrokken bij het design, de producten en de geuren van de lijn.

Naar wens van de meiden bestaat de beautylijn uit de volgende producten:

  • anti-transpirant
  • douchefoam
  • body mist
  • eau de toilette
  • DIY soap lab

Alle producten zijn voorzien van een hippe holografische print om de twee geurlijnen Cosmic en Sparkle met elkaar te verbinden. Cosmic is de fruitige geurlijn en ruikt lekker zoet naar een mix van aardbei, framboos en perzik. Sparkle is de frisse geurlijn en ruikt heerlijk zacht naar citroen, jasmijn en witte roos. De producten stralen positiviteit uit en dat wordt versterkt met quotes als ‘Shower like a star’ en ‘I don’t sweat, I sparkle’.

Je scoort de Tina x VOGUE Girl beautylijn bij een abonnement op Tina, abonnees scoren het pakket met korting via de Tina shop en de deo’s, douchefoams en bodymists zijn ook verkrijgbaar bij Kruidvat, Etos, Dio en DA.

Ook interessant?

boczb4ylct6v_card_image_1710.jpg

Tina Festival is verplaatst naar 2021

Lees meer
s3lztwklm4ga_card_image_1710.jpg

Dit wil je niet missen: Tina Awards 2020!

Lees meer
delz55wly618_card_image_1710.jpg

Stuur je blunder naar Tina!

Lees meer
36gzy9sl149u_card_image_1710.jpg

Ga mee op Tina Zomerkamp!

Lees meer
scroll naar boven