ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meld je aan voor het Kinderboeken Leesteam!

Alle lezers en boekenliefhebbers opgelet!

Ben jij 6, 7, 8, 9, 10, 11 of 12 jaar oud en zit je op de basisschool? En hou je ervan om over boeken te praten? Meld je dan aan voor het leukste team van Nederland: Het Leesteam!

Het Leesteam bestaat uit twaalf leesgierige kinderen, één uit elke provincie. Het Leesteam vlogt of blogt en praat een schooljaar lang over lezen en boeken en werft stemmen voor de Kinderjury, het beste boek gekozen door kinderen. Als lid van het Leesteam lees je bijvoorbeeld de boeken van de Kinderjury Tiplijst, de winnaars van de Zilveren Griffels en Penselen, het Kinderboekenweekgeschenk en het prentenboek van de Kinderboekenweek.

Wat kun je verwachten?

We vragen je vaak om boekentips of om foto’s en video’s op te sturen van jouw favoriete leesmomenten. Deze foto’s gebruiken we voor onze eigen socialemediakanalen en de website van de Kinderboekenweek, maar we kunnen soms ook vragen om een foto of een audiofragment op te sturen voor bijvoorbeeld de Waanzinnige Podcast.

Soms kan je worden gevraagd, geheel vrijblijvend, of je een interview wil doen voor een lokale krant of zelfs een landelijke krant zoals de Kidsweek. Of we vragen je of je plaats wil nemen in een podcast of misschien zelfs wel een talkshow, zoals het boekenpanel van Zapp Live!

Het team mag over alle boeken praten, vertellen en recensies schrijven die zij zelf leuk vinden (of juist niet leuk vinden). Het Leesteam is dan ook géén jury en bepaalt dus niet wat het beste boek is.

Klinkt dit allemaal heel erg leuk en kan je niet wachten om iedereen te laten horen wat jouw favoriete boek is? Wil jij het gezicht worden van de Kinderboekenweek?

Klik dan hier om je aan te melden!

Bron: Kinderboekenweek Leesteam

Ook interessant?

Mijs-in-een-meidenwereld.png

Leer Matia en Laura kennen: de stripmakers van Mijs in een meidenwereld

Lees meer
169_mazzelmeiden_uitgelicht.png

Abonneevoordelen

Lees meer
Sjabloon-website-beeld-vierkant.jpg

4 tips voor jouw perfecte nieuwe fiets!

Lees meer
scroll naar boven