ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Abonneevoordelen

Heb jij een abonnement op Tina? Dan profiteer je van extra veel voordeel! Alle voordelen zijn hieronder voor jou op een rijtje gezet:

Elke week thuisbezorgd

Elke week wordt je Tina bij je thuisbezorgd. Lekker makkelijk, hoef je de deur niet uit!

Extra nummers als onderdeel van je abonnement

Elk jaar ontvang je als onderdeel van je abonnement vier megacoole specials die exclusief voor abonnees zijn. Deze zijn dus niet in de winkel te koop!*

Overal te lezen

Als abonnee kun je je Tina ook op je tablet of smartphone lezen; gewoon als extra onderdeel van je abonnement! Zo kun je overal van je favoriete tijdschrift genieten! Hoe dat werkt? Dat lees je hier.

Voordeliger dan in de winkel

Naast alle voordelen die je als abonnee hebt, is jouw tijdschrift ook nog eens goedkoper dan in de winkel!

50% actiekorting op een twee abonnement naar keuze

Als abonnee lees je extra voordelig een tweede tijdschrift. Je kunt kiezen uit meer dan 30 tijdschriften en je profiteert van maar liefst 50% korting**. Daar lees je hier meer over!

Exclusieve korting op Tina Festival tickets

Met je abonneenummer krijg je korting op Tina Festival tickets! Meer lezen over Tina Festival? Klik hier!

25% korting op Tijdschrift.nl

Voor abonnees € 7,50 per maand (i.p.v. € 9,99). Lees digitaal al je favoriete (75 geselecteerde) tijdschrifttitels. Ga naar Tijdschrift.nl/abonnee.

Als abonnee in Tina

Wist je dat je als abonnee ook een speciaal plekje in Tina kunt krijgen? Geef je snel op om Abonnee van de week te worden en wie weet zie jij jezelf binnenkort wel terug in Tina. Cool!

Leesfeest

Krijg je geen genoeg van Tina? Zet je abonnement dan om naar Tina Leesfeest. Je krijgt naast elke week een nieuwe Tina op de mat, ook vier keer per jaar de Tina boeken thuisgestuurd. Zo weet je zeker dat je niets mist. Regel het vandaag nog en bel naar 088-5500147.

Een aantal abonneevoordelen geldt alleen voor abonnees met een doorlopend abonnement. Deze abonneevoordelen zijn alleen geldig voor abonnees in Nederland.

*De specials zijn geen onderdeel van het digitale abonnement. De specials zijn niet digitaal te lezen.

**De 50% korting geldt in de actietermijn van een extra abonnement. De keuze van het derde gratis abonnement is uit een geselecteerd aanbod van tijdschriften. Kijk voor de voorwaarden op Magazine.nl/abonneevoordeel of bel naar 0800-0517.

***De korting wordt automatisch verrekend bij het invullen van de postcode en het huisnummer waarop het tijdschriftabonnement staat.

Ook interessant?

spreekbeurt-begonnen-vk.jpg

Hoe is Tina begonnen?

Lees meer
mazzelmeid-vd-week-beeld-vierkant.jpg

Abonnee van de week

Lees meer
Sjabloon-website-beeld-vierkant.jpg

4 tips voor jouw perfecte nieuwe fiets!

Lees meer
scroll naar boven