ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

De leukste meidenstrip-tips!

Wist je dat Tina voor bijna de helft uit strips bestaat? Vaak worden deze superleuke strips speciaal voor Tina getekend, zoals Lotta. Maar er zijn nog veel meer geweldige stripheldinnen die je echt niet mag missen. We stellen deze stripmeiden graag aan je voor in de acht beste meidenstrip-tips! Meteen een stukje lezen? Klik dan op de link onder elke tip!

TIP 1: Lotta

Lotta houdt zielsveel van haar papa en haar zusje. Ook oma Toeps en Lotta’s beste vriendin Bien hebben een speciaal plekje in haar hart. Samen met deze vrolijke bende beleeft Lotta elke dag kleine en grote avonturen.
Lees hier de eerste pagina’s van de strip!

TIP 2: Yasmina

Yasmina woont samen met haar vader in een flatgebouw. Ze droomt maar van één ding: een wereld waarin mensen bewust omgaan met eten en met de natuur. Op school wil ze de dingen veranderen: zo organiseert ze een petitie om een lesuur Frans te vervangen door kookles.
Lees hier de eerste pagina’s van de strip!

TIP 3: De zusjes Duizendblad

Op een dag vinden de zussen Sarah, Cassiopeia en Lucy een mysterieuze foto van hun moeder met een zwangere buik. Wie is de baby? Waarom lag de foto verstopt? De zusjes gaan op zoek naar de diepgewortelde geheimen van de familie Duizendblad.
Lees hier de eerste pagina’s van de strip!

TIP 4: De muziekdoos

Nola wordt acht en krijgt een sneeuwbol met muziek cadeau. Maar binnenin zit Andrea opgesloten, een piepklein meisje dat haar hulp inroept. Nola wordt zelf ook klein, kruipt in de doos en ontdekt een wonderbaarlijke wereld…
Lees hier de eerste pagina’s van de strip!

TIP 5: BFF’S

Voor Jessica is er niets ter wereld zo belangrijk als haar bff’s. En bff’s die heeft ze in alle maten en vormen: vriendinnen aan wie ze haar diepste geheimen toevertrouwt en vriendinnen die ze nog niet zou vertrouwen met haar kat. Word jij ook een vriendin van Jessica?
Lees hier de eerste pagina’s van de strip!

TIP 6: Sisters

De zevenjarige Marine en haar zes jaar oudere tienerzus Wendy zijn twee handen op één buik. Maar soms ook water en vuur, en dat levert hilarische belevenissen op.
Lees hier de eerste pagina’s van de strip!

7: Dance Academy

Julia, Lucy en Laila, drie hippe en vrolijke meiden, zijn niet alleen hartsvriendinnen. Ze delen ook dezelfde passie: dansen! Tussen de lessen klassiek en modern ballet door, vallen ze ook voor andere dansstijlen zoals hiphop. Of is het voor de moves van hun knappe leraar?
Lees hier de eerste pagina’s van de strip!

Kun je niet kiezen? Heel begrijpelijk! Doe de quiz en zie welke meidenstrip het beste bij jou past!

Ook interessant?

Muziekstijl-Sjabloon-website-beeld-vierkant.jpg

Quiz: Welke muziekstijl past bij jou?

Lees meer
tina-enquete.png

Wat is jouw favo post op Instagram?

Lees meer
ws-liefdesblunder-vk.jpg

Stuur je liefdesblunder naar Tina!

Lees meer
scroll naar boven