Veelgestelde vragen

Wat kost een kaartje voor het Tina Festival?
Er zijn verschillende soorten kaarten beschikbaar. Alle kaarten en prijzen kun je hier vinden.

Hoe kan ik kaartjes bestellen?
Ga naar het tabje ‘bestel kaarten’. Daar zie je precies hoe het bestellen van kaarten werkt. Op 23 en 24 september 2017 krijg je uitsluitend toegang tot het Tina Festival met de speciale Tina Festival kaarten. Duinrell-abonnementen of vrijkaarten zijn tijdens dit weekend NIET geldig.

Tot wanneer kan ik kaarten bestellen?
Je kunt kaarten bestellen in de voorverkoop tot 23 september. Op zaterdag 23 september en zondag 24 september zijn kaarten aan de kassa verkrijgbaar, tenzij het Tina Festival uitverkocht raakt. Als je zeker wilt zijn van kaartjes, bestel ze dan zo snel mogelijk in de voorverkoop!

Kan ik ook een heel weekend naar het Tina Festival?
Een heel weekend met Tina feesten kan natuurlijk ook! Boek snel het Tina Festival arrangement bij Duinrell. Je bent dan al op vrijdag 22 september welkom op Attractiepark Duinrell en je verblijft in een Duingalow. Uiteraard mag je op beide dagen naar het Tina Festival! Let op: het programma is voor beide dagen ongeveer hetzelfde, je ontvangt daarom ook maar 1 keycord en 1 goodiebag per persoon. Klik hier om een arrangement te boeken!

Ik heb geen printer. Moet ik mijn ticket printen?
Ja, jouw geprinte tickets moet je laten scannen aan de deur. Zonder geprinte tickets kun je niet naar binnen.

Wat zijn de openingstijden?
Het Tina Festival is geopend van 09.00 uur – 19.00 uur.

Is het Tina Festival toegankelijk voor minder validen?
Het Tina Festival vindt plaats op Attractiepark Duinrell. Dit park is toegankelijk voor mindervaliden. Hou er wel rekening mee dat niet alle attracties op Duinrell toegankelijk zijn voor mindervaliden!

Ik ben invalide. Mag er een begeleider mee?
Op vertoon van jouw invalidenkaart is de toegang voor een begeleider gratis. Voor jezelf moet je wel een toegangskaart kopen. Op Attractiepark Duinrell zijn geen rolstoelen beschikbaar voor verhuur.

Waar kan ik naartoe als ik vragen heb?
Tot en met 23 september kun je al je vragen mailen naar Tinadag@tina.nl. Op het evenement zelf staan er bij de informatiebalie medewerkers van het Tina Festival voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt hier ook terecht voor het melden en afgeven van gevonden voorwerpen.

Bij wie kan ik terecht voor gevonden voorwerpen, mocht ik iets kwijtraken op het Tina Festival?
Tijdens het Tina Festival kun je terecht bij de informatiebalie. Na het Tina Festival proberen we alle gevonden voorwerpen aan de rechtmatige eigenaar terug te geven. Tina is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van of schade aan jouw persoonlijke bezittingen.
Voor ouders

Ouders kopen, net als de meiden, een Tina Festival toegangskaart. Kosten voor de toegangskaart zijn voor alle bezoekers gelijk.

Tinafestival.nl
Tinafestival.nl is een informatieve entertainmentwebsite en wordt gemaakt voor iedereen die geïnteresseerd is in of voornemens is het Tina Festival te bezoeken. Wij doen ons best onze reputatie als betrouwbaar en veilig te waarborgen. Daarom bepaalt de redactie van Tina en de organisatie van het Tina Festival wat er op Tinafestival.nl terechtkomt.

Persoonlijke gegevens
De persoonlijke gegevens van uw zoon of dochter worden uitsluitend gebruikt door Tina en haar partners. Er is een uitzondering. Wanneer een bezoeker een prijs heeft gewonnen worden haar gegevens in enkele gevallen overhandigd aan het bedrijf dat de prijzen verstuurt. Uiteraard worden deze gegevens na het versturen van de prijzen vernietigd.

Plattegrond
Zodra de plattegrond bekend is, vind je die hier!