Tina Festival - Mis 't niet!

Grijp je kans!

Tina Festival bestaat dit jaar 26 jaar en jij bent uitgenodigd om dit gigantische feest mee te vieren. Attractiepark Duinrell wordt speciaal voor het thema van dit weekend omgetoverd tot één groot happy hippie festival.

Grijp je kans en laat de 26.000 bezoekers zelf ontdekken hoe cool jouw merk is. Mis ’t niet!

Wie: 25.000 meiden in de leeftijd van 7 t/m 16 jaar en hun ouders
Wat: Tina Festival – het leukste meidenfeest van het jaar
Waar: Attractiepark Duinrell in Wassenaar
Wanneer: zaterdag 23 en zondag 24 september 2017
Hoe laat: 09.00 uur – 19.00 uur
Thema: Happy Hippie

De grootste hobby van Tina meiden is shoppen. En dat is te merken! Op het Tina Festival geven ze meer dan €25 uit (exclusief horeca en entree). Tussendoor kunnen ze genieten van toffe optredens, YouTubers, workshops, attracties en een heleboel gezelligheid.

Voor de deelnemer is het een unieke kans om onderdeel te zijn van deze beleving. Op geen andere plek vind je zo veel meiden en hun moeders (verhouding meiden 70% moeders 30%) bij elkaar! Ruim 25.000 meiden (en hun moeders) die op het punt staan zelf de wereld te ontdekken, merkbewust te worden, steeds meer eigen keuzes gaan maken en ontzettend nieuwsgierig zijn.

Sponsorpakketten

De sponsorpakketten van het Tina Festival bestaan uit de huur van een zelfstandige tent plus media-exposure in het tijdschrift Tina en online. De zelfstandige tenten zijn witte/gekleurde pagode-tenten met een verharde vloer. Alle zijwanden bestaan uit tentdoek (zeil) en zijn aan alle kanten open te schuiven.

Hier vind je de verschillende pakketten met bijbehorende tentformaten en kosten.

Overige mogelijkheden

Advertentiepagina(s), winacties op de Mazzelmeidenpagina, social- & online-activatie, product toevoegen aan de Tina-dag, branded Tina video, sampling uitgangen, logo vermelding sampletas, optreden op het podium, modeshow, sponsoring workshops, extra m2 etc. Heb je zelf andere ideeën? Laat het ons weten, we denken graag met je mee om jouw aanwezigheid tot een succes te maken.

Bekijk hier ook de salespresentatie. Interesse in een sponsorpakket of een van de overige mogelijkheden? Neem dan nu contact op met Carlijn Dassen.

Zo leuk was de Tina-dag 2016

Waardering

Tina-dag 2016 werd door de bezoeker gemiddeld gewaardeerd met een 8,5. Ouders gaven dit jaar het cijfer 7,7. Voor maar liefst 93,9% van de meiden voldeed Tina-dag aan haar verwachtingen en 56,9% komt volgend jaar zeker weer. Ze gaan het liefst shoppen en naar de YouCubes. Verder zijn de optredens en attracties ook altijd erg populair. De bezoeker blijft gemiddeld 6 tot 8 uur om alles uit de dag te halen. Ruim 88% van de bezoekers heeft helemaal niets gemist op de Tina-dag.

Aantal bezoekers

Vorig jaar bezochten 25.000 meiden en hun ouders de Tina-dag. 28% van de bezoekers hebben gebruik gemaakt van het Tina-dag arrangement op het Bungalowpark van Duinrell en hebben de Tina-dag op beide dagen bezocht.

Besteding

De gemiddelde besteding op het Tina Festival is meer dan € 25,00. Dit bedrag is exclusief entree en horeca-uitgaven.

Bezoekersprofiel

♥ De gemiddelde leeftijd van de bezoekers is 12,03 jaar
♥ De meeste meiden bezoeken Tina-dag met hun vriendinnen of met hun ouders. Moeders komen in 23% van de gevallen samen met een vriendin.
♥ Meer dan de helft van de meiden was nog nooit op de Tina-dag geweest, 27% hiervan zegt dat dit komt omdat ze nog nooit van de Tina-dag gehoord hebben.
♥ 23% van de meiden is al 1 keer eerder geweest en 14% geeft aan de Tina-dag al meer dan 1 keer bezocht te hebben.
♥ 38% van de meiden gaat volgend jaar sowieso weer naar de Tina-dag, 40% is bijna zeker om nog een keer te gaan.
♥ 36% van de bezoekers is abonnee van Tina.
♥ De meest gelezen tijdschriften door de begeleiders/moeders zijn de Linda, Libelle en Flair.
♥ 85,3% van de bezoekers heeft voorafgaand aan de Tina-dag de website bezocht.