Maak creaties met Gel-a-Peel!

Tijdens Tina Festival kun je bij de stand van Gel-a-Peel de allermooiste creaties maken tijdens een superleuke workshop van niemand minder dan YouTuber ShelingBeauty. Pssst… en wist je al dat je daar onder andere het toffe Fashion Maker set van Gel-a-Peel met 15% korting kunt scoren? Cool!

GRLBND treedt op!

Superleuk, GRLBND is het hele weekend op Tina Festival! Ze zingen de allerleukste liedjes op de megacoole Glitterstage!

WE Fashion zoekt modellen!

Cool, WE Fashion zoekt modellen! Kom tijdens Tina Festival naar de WE Fashion stand voor een gigagave fotoshoot, waarbij je de leukste kleding uit de nieuwe collectie aankrijgt en in de visagie gaat. Er lopen ook scouts rond op Tina Festival, dus zorgt dat je je tofste outfit aan hebt en wie weet worden jij en je besties wel ontdekt!

Ralf komt optreden!

Hoera! Ralf Mackenbach  is er het hele weekend bij op Tina festival, superleuk! Hij gaat superleuke liedjes zingen op de Sterrenstage én hij presenteert op de Glitterstage, megagaaf!

Gio en Melanie komen ook!

Hoera! Gio en Melanie komen ook naar Tina festival! Je kunt ze je allerleukste en grappigste vragen stellen, want ze houden een Q&A op het YouTube-podium. Ook kun je ze ontmoeten in een YouCube. Dat wil je niet missen!

Shinen als Sterre bij Retour Jeans!

Jeejj! Wil jij net zo shinen als Sterre? Kom dan tijdens Tina Festival naar de Retour Jeans stand, scoor het exclusieve T-shirt, upload een superleuke #retourjeans selfie op Instagram en maak kans op te gekke prijzen!

Ook Sophie is erbij!

Jippie! YouTuber Sophie Milzink komt naar Tina Festival. Je kunt haar al je vragen stellen tijdens de Q&A op het YouTube-podium én ze houdt meet & greets in de YouCube. Superleuk!

Bokado komt naar Tina Festival!

Jippie! Ook de superleuke YouTuber en Muser Bokado komt het hele weekend naar Tina Festival. Op het YouTube-podium beantwoordt ze al jullie vragen en in de YouCubes houdt ze een meet and greet.

Furtjuh komt naar Tina Festival!

Furtastisch! Ook Furtjuh, oftewel Rutger, is erbij op Tina Festival! Hij houdt een Q&A op het YouTube-podium en je kunt hem ontmoeten in een YouCube. Dat wil je niet missen!

Emma Keuven is erbij!

Jippie! Ook de superleuke Emma Keuven komt op zaterdag 23 september naar Tina Festival. Ze houdt een meet & greet in de YouCube én doet een Q&A op het YouTube-podium. Dat wil je niet missen!

Sterre komt ook!

YES! Ook Tina vlogger Sterre is erbij op Tina Festival. Op de Sterrenstage zingt ze de sterren van de hemel en jij danst met alles mee. Dat wil je niet missen!

De cast van Just Like Me is erbij!

Het is tijd voor een feestje! Want de cast van Just Like Me komt een spetterend optreden geven op de Sterrenstage. Én ze delen handtekeningen uit! Wil jij al die handtekeningen scoren? Kom dan naar Tina Festival.

Marije Zuurveld gaat presenteren!

Cool! De superleuke Marije Zuurveld stelt jouw favo YouTuber de leukste vragen, laat ze gekke dingen doen en staat mee te swingen tijdens hun optredens. Je raadt het al: Marije presenteert het hele weekend het programma op het YouTube-podium. Dat wil je niet missen!

Muser Nina Schotpoort komt ook!

Jeeejjj! Ook Nina Schotpoort, één van de grootste Musers van Nederland, staat het hele weekend op Tina Festival. Je kunt haar ontmoeten tijdens een Meet and Greet en ze zal een Q&A houden op het YouTube-podium!

Ga voordelig naar Tina Festival én Tina de Musical!

Wow, je kunt nu naar Tina Festival én naar de voorpremière van Tina de Musical. Dat is dus dubbel Tina feest. Superleuk! Koop snel je combiticket vanaf 55 euro.

Jade en Gina van Girlys Blog komen!

Jippie! De meiden van Girlys Blog zijn het hele weekend te vinden op Tina Festival. In een YouCube kun je ze ontmoeten en met ze op de foto. Wil je dat supergraag? Koop dan snel je kaartje!

Supercoole attracties!

Tina Festival wordt gehouden in attractiepark Duinrell, dus mag je de hele dag in de allerleukste attracties. Met wie ga jij in de zweefmolen?

DJ Pieter Gabriël komt ook!

Wauwie! Tussen alle optredens door draait DJ Pieter Gabriël op zaterdag en zondag de allerleukste liedjes op de Sterrenstage, zodat je nooit stil hoeft te staan.

OnneDi komt naar Tina Festival!

Hoera! Stoere chick OnneDi komt op zondag 24 september naar Tina Festival. Ze houdt een Q&A op het YouTube-podium en je kunt je inschrijven voor meet and greets met Dionne. Superleuk!

Deze artiesten zijn erbij!

Onder andere Joy van Beautynezz, Femke Meines en Thijs Pot komen naar Tina Festival. Dat wordt een gigagaaf feestje! Ben jij er ook bij?

Scoor je Dopper op Tina Festival!

Haast je op Tina Festival watervlug naar de Dopper stand voor zo’n felgekleurde waterfles. Want met een Dopper maak je niet alleen de blits op school, maar zorg je ook voor minder plastic afval en meer schoon drinkwater wereldwijd!

Femke Meines gaat optreden!

Jeejj, ook Femke Meines komt optreden op Tina Festival. Op de Sterrenstage laat ze haar allerleukste liedjes horen, die jij natuurlijk allemaal keihard meezingt!

Ook Bibi komt naar Tina Festival!

Jippie! Ook de supercoole Bibi is het hele weekend op Tina Festival. Je kunt haar ontmoeten in een van de YouCubes én ze geeft een Q&A op het YouTube-podium. Daar wil je bij zijn!

3 festivalkapsels door Mylène en Rosanne

Op 23 en 24 september is Tina Festival. Superleuk! Mylène en Rosanne zijn er ook bij en daarom hebben ze voor jullie alvast drie superleuke festivalkapsels samengesteld. Welke vind jij het leukst?

Thijs komt ook!

Wauwie! Knapperd Thijs Pot, die in de finale van The voice of Holland heeft gestaan, zal een gigaleuk optreden gaan geven op Tina Festival! Ben jij daar ook bij?

Joy is er ook bij!

Ook Joy komt naar Tina Festival. Ze zal op het YouTube-podium staan én in een YouCube voor meet & greets. Gigagaaf!

Dit is het Tina Festival shirt!

Je koopt ‘m voor maar €7,50. Dat wil je! Gioia en Megan hebben alvast wat leuke outfits met het Tina Festival shirt van WE Fashion samengesteld.

10 redenen waarom jij naar Tina Festival moet!

Jippie! Het is bijna zover: Tina Festival staat voor de deur! Ben jij nog aan het twijfelen of je gaat? Lees dan hier snel verder!

Emma Heesters gaat optreden!

Jippie! Emma Heesters zal optreden op het YouTube-podium tijdens Tina Festival. Dat wordt lekker meezingen!

Dylan Haegens komt naar Tina Festival!

WAUW! Dylan Haegens is 23 zaterdag september op Tina Festival. Hij doet een Q&A op het YouTube-podium én je kunt een Meet and Greet met hem winnen.

Ronnie Flex is erbij!

Ronnie Flex zal op zondag 24 september een gigagaaf optreden gaan geven op de Sterrenstage op Tina Festival! Ga jij ook met je bestie dansen en zingen tijdens zijn optreden?

Mylène en Rosanne komen optreden!

Jippie! Mylène en Rosanne komen ook optreden op Tina Festival. De leukerds zullen een gigagaaf optreden geven. Dat mag je écht niet missen!

BROEDERLIEFDE OP DE STERRENSTAGE!

Jeeej, Broederliefde komt op zaterdag 23 september naar Tina Festival. Op de Sterrenstage laten ze hun allergrootste hits horen. Dat wil je niet missen!

Tina Festival pet!

Wauwie! Dit is de Tina Festival pet! Je kunt hem halen op Tina Festival, of samen met een entreekaartje.

Sarah en Julia komen ook!

Yes! Natuurlijk zijn ook de superleuke zusjes Sarah en Julia erbij op Tina Festival. Ze zullen een spetterend optreden geven dat je niet wil missen!

Pleun gaat optreden!

Jippie! Ook The Voice winnares Pleun is erbij. Op de Sterrenstage zal ze iedereen laten horen waarom zij The Voice heeft!

Stijn is er ook bij!

Ook Stijn is erbij tijdens Tina Festival. Superleuk! Net als vorig jaar presenteert ze samen met Buddy het programma op de Sterrenstage. Cool!

Buddy is erbij!

Superleuk, Buddy Vedder is er ook dit jaar weer bij! Hij presenteert de Sterrenstage en geeft nog een speciaal verrassingsoptreden. Dat wil je zien!

Tina Festival!

Happy hippie nieuws! Het allerleukste meidenfeest van Nederland krijgt een nieuwe naam: Tina Festival! Dat betekent nét zo veel sterren, shoppen en lol als je gewend bent van de Tina-dag, maar dan in een nieuw jasje.

Deze merken zijn erbij!