OnneDi komt naar Tina Festival!

Hoera! Stoere chick OnneDi komt op zondag 24 september naar Tina Festival. Ze houdt een Q&A op het YouTube-podium en je kunt je inschrijven voor meet and greets met Dionne. Superleuk!

Deze artiesten zijn erbij!

Onder andere Joy van Beautynezz, Femke Meines en Thijs Pot komen naar Tina Festival. Dat wordt een gigagaaf feestje! Ben jij er ook bij?

Scoor je Dopper op Tina Festival!

Haast je op Tina Festival watervlug naar de Dopper stand voor zo’n felgekleurde waterfles. Want met een Dopper maak je niet alleen de blits op school, maar zorg je ook voor minder plastic afval en meer schoon drinkwater wereldwijd!

Femke Meines gaat optreden!

Jeejj, ook Femke Meines komt optreden op Tina Festival. Op de Sterrenstage laat ze haar allerleukste liedjes horen, die jij natuurlijk allemaal keihard meezingt!

Ook Bibi komt naar Tina Festival!

Jippie! Ook de supercoole Bibi is het hele weekend op Tina Festival. Je kunt haar ontmoeten in een van de YouCubes én ze geeft een Q&A op het YouTube-podium. Daar wil je bij zijn!

3 festivalkapsels door Mylène en Rosanne

Op 23 en 24 september is Tina Festival. Superleuk! Mylène en Rosanne zijn er ook bij en daarom hebben ze voor jullie alvast drie superleuke festivalkapsels samengesteld. Welke vind jij het leukst?

Thijs komt ook!

Wauwie! Knapperd Thijs Pot, die in de finale van The voice of Holland heeft gestaan, zal een gigaleuk optreden gaan geven op Tina Festival! Ben jij daar ook bij?

Joy is er ook bij!

Ook Joy komt naar Tina Festival. Ze zal op het YouTube-podium staan én in een YouCube voor meet & greets. Gigagaaf!

Dit is het Tina Festival shirt!

Je koopt ‘m voor maar €7,50. Dat wil je! Gioia en Megan hebben alvast wat leuke outfits met het Tina Festival shirt van WE Fashion samengesteld.

10 redenen waarom jij naar Tina Festival moet!

Jippie! Het is bijna zover: Tina Festival staat voor de deur! Ben jij nog aan het twijfelen of je gaat? Lees dan hier snel verder!

Emma Heesters gaat optreden!

Jippie! Emma Heesters zal optreden op het YouTube-podium tijdens Tina Festival. Dat wordt lekker meezingen!

Dylan Haegens komt naar Tina Festival!

WAUW! Dylan Haegens is 23 zaterdag september op Tina Festival. Hij doet een Q&A op het YouTube-podium én je kunt een Meet and Greet met hem winnen.

Ronnie Flex is erbij!

Ronnie Flex zal op zondag 24 september een gigagaaf optreden gaan geven op de Sterrenstage op Tina Festival! Ga jij ook met je bestie dansen en zingen tijdens zijn optreden?

Mylène en Rosanne komen optreden!

Jippie! Mylène en Rosanne komen ook optreden op Tina Festival. De leukerds zullen een gigagaaf optreden geven. Dat mag je écht niet missen!

BROEDERLIEFDE OP DE STERRENSTAGE!

Jeeej, Broederliefde komt op zaterdag 23 september naar Tina Festival. Op de Sterrenstage laten ze hun allergrootste hits horen. Dat wil je niet missen!

Tina Festival pet!

Wauwie! Dit is de Tina Festival pet! Je kunt hem halen op Tina Festival, of samen met een entreekaartje.

Sarah en Julia komen ook!

Yes! Natuurlijk zijn ook de superleuke zusjes Sarah en Julia erbij op Tina Festival. Ze zullen een spetterend optreden geven dat je niet wil missen!

Pleun gaat optreden!

Jippie! Ook The Voice winnares Pleun is erbij. Op de Sterrenstage zal ze iedereen laten horen waarom zij The Voice heeft!

Stijn is er ook bij!

Ook Stijn is erbij tijdens Tina Festival. Superleuk! Net als vorig jaar presenteert ze samen met Buddy het programma op de Sterrenstage. Cool!

Buddy is erbij!

Superleuk, Buddy Vedder is er ook dit jaar weer bij! Hij presenteert de Sterrenstage en geeft nog een speciaal verrassingsoptreden. Dat wil je zien!

Tina Festival!

Happy hippie nieuws! Het allerleukste meidenfeest van Nederland krijgt een nieuwe naam: Tina Festival! Dat betekent nét zo veel sterren, shoppen en lol als je gewend bent van de Tina-dag, maar dan in een nieuw jasje.