Word lid van Tina

Tina

2,70 per week
27% KORTING
Introductietarief
meest gekozen

Tina Leesfeest

3,25 per week
22% KORTING
Introductietarief

Veelgestelde vragen

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van het eerste nummer. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw abonnement ingaat.

Ja, na de gekozen voordeelperiode kun je Tina maandelijks opzeggen.

Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een automatische incasso van het afgesproken bedrag per betalingstermijn.

Je hebt de keuze uit één, twee of drie jaar. Bij drie jaar krijg je de hoogste korting én profiteer je het langst van het introductietarief. Na het introductietarief gaan de abonnementen over in het reguliere tarief en zijn per maand opzegbaar.

Na de voordeelperiode gelden onderstaande reguliere tarieven en is het Tina-abonnement maandelijks opzegbaar.


Tina € 15,95 per maand


Tina Leesfeest € 17,95 per maand 


Bovenstaande tarieven zijn geldig per 1 april 2022.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.

Als abonnee lees je je tijdschrift ook gratis op je tablet of telefoon. Na je aanmelding kun je meteen beginnen met lezen, zelfs de edities tot 3 maanden terug. Download de app Tijdschrift.nl en activeer je abonnement op tijdschrift.nl/activeer. Vul hier je postcode en abonnementsnummer in uit de welkomstmail.

Ja, dit is mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. 

Vul in het bestelformulier je eigen gegevens in en kies vervolgens voor ‘Bezorg mijn blad op een ander adres’. Doe je dit liever telefonisch? Bel met onze klantenservice.

Ja, als je een abonnement hebt op een tijdschrift van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen) krijg je maar liefst 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement. Deze aanbieding geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Dit abonnement is na afloop van het eerste jaar maandelijks op te zeggen. Je sluit het tweede abonnement met korting af op kiosk.nl/abonneevoordeel.

Abonnees krijgen vier keer per jaar een unieke Tina Special thuisgestuurd. Deze zijn exclusief voor abonnees en zijn dus niet in de winkel te koop.

Abonnees van Tina Leesfeest krijgen naast elke week een nieuwe Tina op de mat, ook vier keer per jaar de Tina Vakantieboeken thuisgestuurd. Deze boeken staan bommetjevol strips, tips, spelletjes, leesverhalen, puzzels en nog veel meer leuks dat je van Tina gewend bent over één onderwerp. Of dat nou de zomer, de winter, de liefde, besties of dieren is: dit boek is een groot leesfeest.

Onze klantenservice helpt je graag verder. Je kunt terecht op deze pagina.