Lisa en Lena zijn erbij!

OMG! MEGAGROOT NIEUWS! De superleuke tweeling Lisa en Lena komt naar Tina Festival!

Weten wie er nog meer komt?

Schrijf je in!

Tina Festival komt steeds dichterbij! En misschien wil jij wel aanwezig zijn bij een gigaleuke workshop of zelfs een meet & greet hebben met een van je favo YouTubers. Daarvoor moet je je op Tina Festival zelf inschrijven. Lees snel verder voor alle info!

MeisjeDjamila-fans opgelet! Ben jij één van de geluksvogels die de Meet & Greet met MeisjeDjamila heeft gewonnen? Check dan snel je mail! Want alleen de winnaressen krijgen een berichtje dat ze gewonnen hebben. Heb je geen bericht gekregen? Dan heb je helaas niet gewonnen. Maar niet getreurd, want voor alle andere fans doet Djamila ook een Q&A op het YouTube-podium. Cool!

SpangaS is erbij!

Heb jij een megagoede vraag voor de cast van SpangaS? Kom dan zaterdag 23 september naar Tina Festival, want op de Glitterstage beantwoordt de cast al jullie vragen!

Weten wie er nog meer te bewonderen is bij het Glitterstage?

Knutsel-koninginnen opgelet!

Foto’s maken, tasjes pimpen of je haar stylen: je kunt het allemaal doen op het DIY Plaza!

Maar er is nog veel meer leuks te doen! Klik hieronder.

Van alles te doen in Tina Dorp!

Shoppen, lezen en meezingen met de liedjes uit Tina de Musical en doe je in het Tina Dorp!

Wil je nog meer weten over de toffe dingen je kunt doen?

Krassen bij DierenLot

Bij de stand van DierenLot scoor je voor maar 1 euro een kraskaart, heb je altijd prijs en steun je ook nog eens de dieren. Tof! Ben je uitgekrast? Vul dan je allerbeste wens voor de dieren in op het kaartje en hang ’m in de wensboom. De allermooiste wens van de dag uit de boom wint een schattig knuffeltje!

Weten wat er nog meer te doen is op de MRKT? Klik hieronder!

3 festivalkapsels door Mylène en Rosanne

Op 23 en 24 september is Tina Festival. Superleuk! Mylène en Rosanne zijn er ook bij en daarom hebben ze voor jullie alvast drie superleuke festivalkapsels samengesteld. Welke vind jij het leukst?

Supercoole attracties!

Tina Festival wordt gehouden in attractiepark Duinrell, dus mag je de hele dag in de allerleukste attracties. Met wie ga jij in de zweefmolen?

Deze merken zijn erbij!